Følg ReuberConsult på Facebook

Har du styr på dine domæner ?

Vi hjælper dig til at for styr på dine domæner

Vi hjælper dig til at få styr på dine domæner og finde den optimale løsning for hostning af dine domæner, hjemmeside og mailløsning. Der er stor forskel på priser og services hos de mange udbydere der er på markedet.

Der kan være en større besparelse i at have overblik over din domæne og hostning løsning, ikke kun i direkte udgifter men også ved at få en samlet løsning, således at der kun er et sted der skal betales, og derved er der mindre administration.

Ved at have fuld kontrol over din domæner, og få betalt til tiden udgår du at et domæne blive suspenderes pga. manglende fornyelse.

Vi har i flere tilfælde nedbragt omkostninger med mere end 40%, og vi har eksempelvis fundet domæner som ikke længere benyttes, webhoteller som ikke brugs til andet end at videre sende de besøgende til firmaets primære website.

DK-Hostmaster, skal kunne validere dine domæner, via CVR eller CPR nummer for at sikrere at alle oplysninger altid er opdateret. Kravet om at kunne validering er et lovkrav!. Vi kan hjælpe dig med at få samlet og opdateret din .dk domæner.

Der kan være omkostningsbesparelser ved at finde en simplere løsning, som ikke gå på kompromis med funktionaliteten.

Vi sætter system i dine domæner og til at giver dig overblik.